καλωσηρθατε

Καλωσήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου μας

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΑΛΑ;


Πριν ένα χρόνο περίπου με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας(Ν.Καβάλας) και ιδιαίτερα της προέδρου μας Βάσως Κουτρουλού,συναντήθηκαν εκπρόσωποι από όλους σχεδόν τους Συλλόγους Ανατ.Μακεδονίας και Θράκης για να συζητήσουν το καταταλαιπωρημένο αυτό θέμα του Ανταμώματος στα βουνά της Δράμας που πραγματοποιείται τον Άι Λια.'Ετσι λοιπόν,αφού για μια πενταετία περίπου το οργανώνει ο Σύλλογος του Ν.Καβάλας,συζητήθηκε ότι θα πρέπει να συσταθεί επιτροπή από μέλη από όλους τους Συλλόγους(Έβρου-Ροδόπης-Ξάνθης-Σερρών-Καβάλας) οι οποίοι θα χειρίζονται το θέμα της οργάνωσης του Ανταμώματος και όλοι μαζί οι Σύλλογοι επιτέλους να παίρνουν μέρος.Και επειδή είχε την εμπειρία ο Σύλλογός μας ξεκίνησε πρώτος πέρυσι (2009) την οργάνωση συμμετέχοντας για πρώτη φορά, ύστερα από χρόνια και οι Συλλογοι των Νομών που αναφέραμε παραπάνω ,έτσι ώστε κάθε χρόνο να συνεχίζει να οργανώνει και ένας από αυτούς το Αντάμωμα.
Φάνηκε ότι ξεκινά μια νέα αρχή για το Αντάμωμα της Ανατολ.Μακεδονίας και Θράκης.
Όμως οι αισιόδοξες σκέψεις μας μάλλον διαψεύστηκαν,διότι φέτος κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν αναλαμβάνει την οργάνωση αυτού του Ανταμώματος.Προέκυψε και η οικονομική κρίση βλέπετε.....
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα έδειξε και φέτος επικοινωνόντας μάλιστα με όλους τους Συλλόγους προσφέροντας οικονομική βοήθεια για να πραγματοποιηθεί το Αντάμωμα,ο κ. Καρυώτης Βασίλειος.Ο κ. Βασίλης κάθε χρόνο είναι βασικός χορηγός της εκδήλωσης και είναι αυτός που παροτρύνει τους Συλλόγους να μην εγκαταλείψουν αυτό το Αντάμωμα.Ευχαριστούμε πολύ κ.Βασίλη και πιστεύουμε ότι εχουμε αποδείξει ότι και εμείς επιθυμούμε το ίδιο.


ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ



Πρν λίγες μέρες δύο μέλη του Συλλόγου μας που επισκέφθηκαν το χώρο του Ανταμώματος για να εκτιμήσουν την κατάσταση,αντίκρυσαν τα δυο καλύβια πεσμένα.Δεν άντεξαν άλλο στο πέρασμα των χρόνων.
Έτσι η πρόεδρος ,Βάσω Κουτρουλού,ζήτησε από τον κ.Καρυώτη Βασίλη,να βοηθήσει την κατάσταση και να προχωρήσει στην κατασκευή καινούργιων καλυβιών με σιδερένιο σκελετό αυτή τη φορά και αυτός ανταποκρίθηκε θετικά.
Στο ίδιο σημείο λοιπόν θα στηθούν οι σιδηροκατασκευές και το ντύσιμο και στόλισμα των καλυβιών θα αναλάβουν οι γέροντες του Συλλόγου του Ν.Καβάλας.
Ευχαριστούμε και πάλι κ.Βασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου